Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині водій мікроавтобуса скоїв наїзд на 10-річну дівчинку

Правоохоронці закликають водіїв бути особливо уважними за кермом, наближаючись до навчальних закладів, а також батьків - нагадайте дітям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху та покажіть безпечний шлях до школи. Ці прості заходи збережуть здоров’я та життя вашої дитини. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 жовтня близько 19.00 у селищі Великий Любінь Городоцького району. Як попередньо встановили правоохоронці, 35-річний житель міста Біла Церква, керуючи мікроавтобусом «Рено Трафік», скоїв наїзд на 10-річну  школярку, місцеву мешканку. Внаслідок наїзду дівчинка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню. 

За фактом слідчі Городоцького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч1. ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ