Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині врятували рибалку, що провалився під кригу

У суботу, 24 березня о 18:10 до рятувальників надійшло повідомлення, що в місті Борислав Дрогобицької міської ради на вул. Дрогобицька у відкритій водоймі перебуває та не може самостійно вибратись на берег рибалка 1954 року народження, повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Через нестабільний льодовий покрив чоловік провалився у воду і потребував допомоги. 

Близько 20 хвилин він перебував у крижаній воді, й лише завдяки рибальському ножу, яким вдалося зачепитися за кригу, він залишався на поверхні. 

Рятувальників повідомив про подію перехожий, який почув крик про допомогу зі сторони водойми. На місце події негайно було скеровано рятувальників 6 ДПРЧ м. Борислав. Першим на порятунок горе-рибалки вирушив старший прапорщик служби цивільного захисту Юрій ФлюнтВін підповз до краю крижини й одягнув на чоловіка рятувальний круг, аби той міг триматися на плаву. 

Ще один рятувальник, старший лейтенант служби цивільного захисту Шемеляк Григорій, надав штурмову драбину, завдяки якій потерпілого вдалося витягнути на берег. 

Там на потерпілого вже чекали медики, які надали йому першу допомогу й зігріли потерпілого. Від подальшої госпіталізації чоловік відмовився.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ