Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Секретарка сільради на Пустомитівщині підробила документи

На Львівщині правоохоронці викрили посадовицю сільради, яка займалась незаконним відчуженням земельних ділянок. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні 4 вересня, у відділі комунікації поліції Львівської області Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За словами прравоохоронців, вона підробила та видала завідомо неправдиве рішення щодо передачі у приватну власність земельної ділянки площею 0,248 га для ведення особистого сільського господарства. Збитки, заподіяні територіальній громаді, склали 91 000 гривень.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання, передбачене статтями, - позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Додамо, що на Львівщині також викрили екс-голову сільради на земельному питані.

На Львівщині викрили екс-голову сільради на земельному питані

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ