Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Львівщині висадили майже 180 тисяч дерев

Подія відбулася у межах весняної лісокультурної кампанії та ініціативи Президента «Зелена країна»
фото Львівська ОВА

На Львівщині стартувала весняна кампанія з висадки дерев. Лісівники, волонтери, громадські організації, діти та всі охочі висаджували дерева на 30 ділянках лісових масивів  Львівської області.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

До висадки на території Верблянського лісництва, що неподалік від Буська, долучився і начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Ми разом висадили майже 6 тисяч дубів та сосен. Загальна площа – близько одного гектара. А загалом від ранку на 30 локаціях у нашій області висадили близько 180 тисяч дерев. Попри дощ у першій половині дня, люди прийшли, за що вдячний ГО «Добро.Дія» та Ігорю Дулину, який з командою вже 11 років поспіль висаджує ліси. Дякую головам та жителям громад, духовенству, волонтерам, дітям і всім небайдужим, хто вирішив у такий спосіб провести свою суботу.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, що маємо можливість садити ліс на рідній землі. Нехай усі ці дубочки та сосни приживуться й стануть частиною лісу нашої перемоги, а наші діти, внуки і правнуки – дихають на повні груди у вільній, сильній, незалежній державі», – зазначив очільник Львівщини Максим Козицький.

Організацію «Добро.Дія»  очолює Ігор Дулин. Команда впродовж 11 років висаджує дерева, за цей період вже посадила майже 2 мільйони дерев. 

«Дерева – символ відродження, дерева є прихистком, дерева – майбутнє і легені планети. На жаль, москалі дуже багато винищили природи, але ми віримо, що скоро Україна переможе і ми відродимо наше екосередовище. Поки робимо це на заході, але це буде по всій Україні! Обʼєднуємось і дякуємо кожному за любов до нашої держави, – зазначив голова ГО «Добро.Дій» Ігор Дулин.

Подія відбулася у межах весняної лісокультурної кампанії та ініціативи Президента «Зелена країна».

До висадки також долучилися: Львівська обласна рада, Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, Карпатський лісовий офіс ДП «Ліси України» та Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ