Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині виявили 2 артилерійських снаряди часів ІІ Світової війни

​Піротехніки протягом доби знищили 2 артилерійських снаряди часів ІІ Світової війни. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Протягом доби 23 червня піротехніки ДСНС України вилучили та знищили встановленим порядком гранату 76 мм та 107 мм артилерійських снаряд часів ІІ Світової війни. 

Так, зокрема о 15:50 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 76 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Даний артилерійський снаряд було виявлено в с. Черкаси Львівського району під час  проведення земляних робіт. 

Цього ж дня о 20:14 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 107 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, який було виявлено в м. Червоноград на вул. Промислова, Червоноградського району під час обрізки дерев на відстані 5 метрів від дороги.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення з проханням дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки. 

Не наражайте себе на небезпеку: в жодному разі не торкайтесь небезпечного предмету, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! 

Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером «101» або «102»!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ