Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині виявили незаконну вирубку 84 дерев

На території Старосамбірського ДЛГП ЛГП «Галсільліс» виявлено незаконну зрізку 84 дерев. Про це повідомили 2 8 жовтня Гал-інфо у пресслужбі Держекоінспекції у Львівській області.
Фото ілюстративне

Державною екологічною інспекцією у Львівській області в межах компетенції проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства в рамках розгляду звернення громадянина щодо вирубки лісу на території Старосамбірського ДЛГП ЛГП  «Галсільліс».

Перевіркою встановлено, що поблизу села Волошиново Старосамбірського району, в урочищі «Гнила» знаходяться лісові масиви, а саме квартали 4 та 5 Стрільбицького лісництва Старосамбірського ДЛГП ЛГП «Галсільліс».

Під час перевірки державними інспекторами виявлено та зафіксовано факт незаконної рубки 84 дерев різних порід у вищезазначених квартал Стрільбицького лісництва. Розмір шкоди, заподіяної лісу становить 1 418 340 грн.

В порядку статті 214 Кримінально-процесуального кодексу України матеріали позапланової перевірки скеровано в прокуратуру Львівської області для вжиття заходів реагування та встановлення винних осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ