Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині групу осіб судитимуть за незаконну вирубку дерев

На Львівщини підозрюють організовану групу, яка незаконно здійснила рубку дерев на майже 600 тис. грн. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.
Фото ілюстративне

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру п’ятьом учасникам організованої групи у незаконній порубці, перевезенні та збуті лісу (ч. 2, 4 ст. 246 КК України).

За даними слідства, протягом вересня-листопада 2023 року підозрювані здійснювали несанкціоновану порубку деревини на території одного із лісогосподарських підприємств «Галсільліс».

Зокрема чоловіки розпилювали та перевозили дерева породи дуб, вільха, граб, та берест, які і надалі реалізували.

До складу організованої групи увійшли керівник-лісничий, двоє підпорядкованих йому лісників та двоє місцевих підприємців.

Внаслідок незаконної рубки дерев у вищевказаному лісовому господарстві державі було завдано близько 600 тис. грн збитків.

Слідчі дії тривають.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ