Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині виявили протитанкову міну та артилерійський снаряд

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/4
На Львівщині знову натрапили на застарілі боєприпаси. Про це повідомили 2 червня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

1 червня о 10:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Рава-Руська на вул. Б. Хмельницького, 147а Львівського району під час розборки будівельної конструкції на власному подвір’ї, на відстані 60 м від житлового будинку виявлено предмет, ззовні схожий на протитанкову міну часів Другої світової війни.

Цього ж дня о 10:17 надійшло повідомлення, що в с. Рудня Самбірського на узбіччі дороги, на відстані 50 м від житлових будинків виявлено предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

За фактами виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, не зважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Тому, в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ