Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині за 300 тис. хабара судитимуть голову сільради

Посадовця-зловмисника викрили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що голова однієї з сільських рад вимагав та отримав триста тисяч гривень хабара за прийняття сесією місцевої ради позитивного рішення щодо отримання земельної ділянки учасником АТО.

Зловмисник був затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді заставу у розмірі понад 140 000 гривень, яку було сплачено.

Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.  Зловмиснику загрожує позбавлення  волі  на  строк  від п’яти до десяти років з позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ