Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині запускають конкурс «Молодий тренер року»

Щорічно тренерів обласних спортивних закладів до 35 років, які мають успіхи у тренерській діяльності, відзначатимуть одноразовою грошовою винагородою.

Фото: Depositphotos

Про це розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

Метою програми є розвиток потенціалу дитячо-юнацьких тренерів у різних видах спорту. Кожен переможець цьогоріч отримає з обласного бюджету премію розміром 35 тисяч гривень.

«Найважче тренером працювати перші 5-8 років, коли згідно з чинним галузевим законодавством, ти не можеш мати високу зарплату. Разом з тим від твоїх зусиль напряму залежить, чи полюблять вихованці твій вид спорту, чи вирішать ним займатись професійно. Тому дуже хочеться підтримати молоду генерацію, мотивувати їх залишатись у професії, адже люди є нашим основним ресурсом: Не буде фахових тренерів — не буде ні масовості, ні високих результатів», — зазначив Роман Хім‘як. 

Участь у конкурсі можуть брати тренери віком від 18 до 35 років, які працюють за основним місцем роботи на посаді тренера в закладах фізичної культури і спорту обласного рівня, не менше як на 0,75 ставки та стаж роботи яких на посаді тренера-викладача становить не менше ніж 2 роки.

Ознайомитись з положеннями конкурсу та знайти зразок заяви можна на сайті управління у розділі «Документи».  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ