Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові спіймали крадіїв бронежилетів

За процесуального керівництва прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомили про підозру двом мешканцям Яворівщини у викраденні з приміщення громадської спілки бронеплит і бронежилетів під час дії воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).
фото - пресслужба Львівської обласної прокуратури
фото - пресслужба Львівської обласної прокуратури
фото - пресслужба Львівської обласної прокуратури

Про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Як повідомили у Нацполіції, 22 травня до правоохоронців надійшло повідомлення про викрадення із складського приміщення на вулиці Кульпарківській у Львові понад сотні бронежилетів та бронеплит, які мали бути відправлені нашим воїнам на передову.

На місці працювали слідчі та оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції №2, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

Як з'ясували правоохоронці, вночі невідомі зламали навісний замок, пролізли до складу та викрали 30 бронежилетів і 73 бронеплити, які належать громадській спілці. В такий спосіб вони завдали матеріальної шкоди на суму 450 тисяч гривень. 

Після вивчення відео з камер спостереження та інших оперативних заходів поліцейські встановили особи зловмисників, причетних до скоєння крадіжки. Ними виявилися двоє мешканців Яворівського району віком 33 та 35 років. Викрадені речі вони сховали в гаражі в одному з сіл на території Яворівського району. Ці та інші речові докази вилучили.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомили зловмисникам про підозру  у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, скоєна в умовах воєнного часу) Кримінального кодексу України. За скоєне підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Слідчі дії тривають. За клопотанням прокурора суд обрав підозрюваним найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ ЛРУП №2 ГУ НП у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ