Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали наркоторговця: йому загрожує до 10 років ув’язнення

На Сокальщині затримали місцевого наркоторговця. Йому загрожує до 10 років ув’язнення. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури слідчими Сокальського відділення поліції, за оперативного супроводу управління протидії наркозлочинності у Львівській області, задокументовано декілька фактів виробництва, зберігання та збуту опію ацетильованого.

Встановлено, що забороненим товаром торгував 56-річний раніше судимий житель Червонограда.
Під час обшуку дачного будинку фігуранта виявлено та вилучено макову солому, насіння маку, шприци з вмістом речовини, схожої на опій, канабіс, 44 рослини конопель, хімічну речовину, необхідну для виробництва опію та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Підозрюваного затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Надалі, слідчим суддею Сокальського районного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб із правом внесення 155 тис грн застави.

Також призначено відповідні експертизи.

За скоєне правопорушнику загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, колишній правоохоронець переправляв наркотики з України до РФ.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ