Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині завершується ремонт ще двох доріг

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
Дорожники завершують ремонт двох автомобільних доріг, що в Сколівському районі: Славське – Хащованя та Славське –Вигода. У майбутньому вони повинні з'єднати Львівську та Закарпатську області. Про це повідомили 13 листопада Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Щодо ремонту першого напрямку, то ремонт проводили на ділянці від Захар Беркута до с. Хащованя. Ремонтували ділянку протяжністю 5 кілометрів.

«Підрядники ремонтують 2 мостові переходи, в межах населених пунктів влаштовують хідники, проводять роботи з водовідведення, невдовзі приступлять до улаштування підпірних стінок з габіонів. На виконання цих робіт з державного дорожнього фонду у 2020 році виділили приблизно 72 млн гривень. Роботи виконує підрядна організаціє ТзОВ «Автомагістраль-Південь», - розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.  

На дорозі Славське –Вигода роботи проводили в межах Нижньої Рожанки і відремонтували 3,2 кілометри. Вартість робіт – 31, 5 млн грн.

«На автомобільній дорозі влаштували асфальтобетонне покриття, проводять роботи з водовідведення та влаштування хідників», - додав Юрій Бучко.

Нагадаємо, ці автошляхи ремонтують в рамках проекту «Мале карпатське коло». Проект Малого Карпатського кола має з’єднати три області в Західній Україні. Протяжність автомобільних доріг становитиме приблизно 100 км. Уся ділянка буде облаштована освітленням, тротуарами та велодоріжками.

Облдержадміністрація через Державний дорожній фонд на цей рік виділила 200 млн грн. Проект спрямований на розкриття туристичного потенціалу Карпатського регіону, покращення інфраструктурної доступності: будівництво нових доріг, велодоріжок, пішохідних стежок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ