Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині завершують ремонт прикордонної дороги на ділянці Хирів – Поляна

Як повідомили в Службі автомобільних доріг у Львівській області, ще на одному об’єкті «польського кредиту» роботи з капітального ремонту добігають до кінця.

Йдеться про автомобільну дорогу Т-14-01 КПП «Смільниця» - Старий Самбір на ділянці Хирів – Поляна. У рамках реалізації міжнародного проекту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні» ми відремонтували 3-кілометрову ділянку дороги з двома мостовими переходами.

Олег Береза: «Дорогу, яка межує з Євросоюзом не ремонтували кілька десятків років. А проїзд автомобілів забезпечували в рамках експлуатаційного утримання способом ліквідації аварійної ямковості.  У ході проведення обстеження найбільш зруйнованої ділянки дороги Т-14-01 спостерігалося руйнування 80% дорожнього покриття: були широко розвинуті вибоїни, ями та колійність. Практично по всій ділянці дороги поверхневий водовідвід був незадовільний або слабо розвинений. Крім цього, на дорозі склалися несприятливі умови проїзду автомобільного транспорту: мала пропускна здатність, низький рівень безпеки та зручності руху. Відповідно, було прийнято рішення капітально відремонтувати цю ділянку дороги».

У ході капітального ремонту передбачили комплекс заходів та склад необхідної інфраструктури для забезпечення ефективного функціонування об’єкту.

Варто зазначити, окрім ремонту проїзної частини капітально відновили також два мости в місті Хирів та між селом Поляна і містом Хирів.

На об’єкті працює підрядна організація DROG-BUD Sp. z o.o.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ