Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині згоріли 35 га пшениці

Вчора, 24 липня поточного року о 16:23 на території Чуквянської сільської ради Самбірського району виникла пожежа на полі розміром 70 га, яке належить ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед». Вогнем знищено частину поля площею орієнтовно 35 га (кількість знищеної пшениці на корені та стерні уточнюється), повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

О 18:39 год. пожежу ліквідовано силами пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області. Врятовано: 35 га пшениці на корені.

Зважаючи на те, що за прогнозами Львівського регіонального центру з гідрометеорології найближчими днями на більшій частині території області збережеться пожежна небезпека 3-го класу, а температура поступово зростатиме до 29 – 34° тепла, департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації закликає керівників сільськогосподарських підприємств області вжити належних заходів із попередження виникнення пожеж у сільгоспугіддях та створення умов для успішного гасіння пожеж та мінімізації їх наслідків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ