Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині зіштовхнулись дві вантажівки, один з водіїв загинув

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, У Львівському районі внаслідок зіткнення з вантажівкою загинув літній водій «Мерседеса» – правоохоронці встановлюють обставини події.

Трагічна подія сталася 1 вересня на автодорозі "Київ-Чоп" біля села Ямпіль Львівського району. Близько 13:30 сталося зіткнення автомобілів "Мерседес" під керуванням 77-річного львів'янина та вантажівки "ДАФ", за кермом якої перебував 44-річний житель Чернігівщини.

В результаті ДТП водій "Мерседеса" загинув на місці – він отримав смертельні травми. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Зараз триває розслідування обставин трагедії. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права керування транспортними засобами на термін до 3 років.

Ця сумна подія ще раз нагадує про важливість дотримання правил дорожнього руху та обережного водіння. Адже людське життя - найвища цінність, яку не можна повернути.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ