Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині знищують застарілі боєприпаси

Боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні
фото з фейсбуку ГУ ДСНС Львівщини

На Львівщині піротехніки ДСНС продовжують знищувати застарілі боєприпаси.

Про це повідомляє ГУ ДСНС Львівщини у фейсбуці.

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в селі Красносільці Золочівського району під час земляних робіт на відкритій території виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Піротехні вилучили та знищили встановленим порядком 75 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Боєприпас був виявлений під час розчистки території на підприємстві в с. Басівка Львівського району.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.

«У разі виявлення боєприпасів або речей, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно негайно повідомити про знахідку до Службу порятунку"101". Ні в якому разі не намагайтеся робити це самі, адже це може призвести до трагічних наслідків», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ