Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині знищили 1193 набої до стрілецької зброї

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Як повідомили 27 травня у прес-службі ДСНС Львівської області, піротехніки ДСНС минулої доби знищили 1193 застарілі набої до стрілецької зброї.

26 травня о 16:45 фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили за встановленим порядком 1193 набої до стрілецької зброї часів II Світової війни. Боєприпаси виявили в м. Яворів на вул. Львівська, 170, на відстані 30 м від житлових будинків та 20 м від колії.

26 травня о 11:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в лісі поблизу с. Комарів Сокальського району виявлено предмет, ззовні схожий на протитанкову міну часів IІ Світової війни. Боєприпас знаходиться на відстані 3 км від житлових будинків та 3 км від дороги.
За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та його знищення.Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує: у разі виявлення боєприпасів або речей, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно негайно повідомити про знахідку до службу порятунку "101".

Категорично забороняється:

  • брати їх до рук, наносити по ним удари, робити спроби розібрати ВНП;
  • переносити або перекатувати з місця на місце;
  • кидати їх в вогнище або розводити над ними полум’я;
  • збирати та здавати їх як металобрухт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ