Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Львівщину завітали творчі колективи з Луганщини

1/2
Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні у районному народному домі м. Червоноград з нагоди Всеукраїнського дня працівника культури та майстрів народного мистецтва колективи Палацу культури м. Рубіжне – Зразковий ансамбль танцю «Орля» та циркова студія «Кристал» вітатимуть гостей свята мистецькою програмою «Даруємо мистецтво».

Вкотре в межах співпраці Луганської та Львівської області, а також культурних обмінів між областями Львівщину відвідає понад 30 дітей.

«Цей культурний обмін між областями є надзвичайно важливий, оскільки наші мешканці мають змогу ознайомитися із мистецькими традиціями інших регіонів держави. Особливо цінним він є зараз, коли у такий нелегкий для України час ми ще більше повинні гордитися українськими традиціями та шанувати їх», - зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Мирослава Туркало.

Впродовж 3 днів гості з Луганщини матимуть можливість краще пізнати культурну столицю України. Діти вже встигли побувати у Львівській опері, музеях, виставкових залах, театрах, прогулялися старовинними вуличками міста, відвідали департамент з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації, де мали можливість поспілкуватися з директором департаменту, яка на згадку про приємну зустріч подарувала кожному гостеві книгу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ