Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На львівському стадіоні «Сільмаш» відбудеться турнір серед дитячих команд

У суботу, 28-го липня, на львівському стадіоні «Сільмаш» (вулиця Любінська, 1) під егідою Федерації футболу Львівської області відбудеться турнір серед дитячих команд.

У змаганнях візьмуть участь діти 2007-го і 2008-го років народження – загалом 6 команд: «Рух-2007» (Винники), «Рух-2008» (Винники), «Спарта» (Львів), ФК «Запитів», «Галичина» (Львів) і «Динамо» (Львів).

Таким чином Федерація футболу Львівської області і громадськість Львова хочуть наголосити, що стадіон потрібен львів’янам. Так, у суботу, 21-го липня, на «Сільмаші» відбулися збори мешканців району, де розташована арена. Вони обговорили долю стадіону, адже, як виявилося, на його територію знову зазіхають забудовники.

Завдяки старанням ініціативної групи вдалося зберегти мале тренувальне поле, яке зараз у комунальній власності, та не допустити там житлової забудови. Група небайдужих людей розробили проект благоустрою, який подали на Громадський бюджет міста. Ініціатива набрала чималу кількість голосів, однак не достатню для перемоги.

Ще торік тривали розмови про будівництво на території «Сільмашу» церкви. Містяни цю спробу заветували. Цього року церква знову пробує зайти на мале поле. На зборах мешканці району вкотре сказали категоричне «ні» будь- якій забудові малого тренувального поля. Натомість вирішено надалі боротися за прийняття та фінансування Львівською міською радою розробленого активістами проекту благоустрою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ