Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Мальті розбився літак з чиновниками ЄС, є загиблі - ЗМІ

На Мальті розбився військовий літак, на борту якого могли бути європейські чиновники. Очевидці розповідають, що невдовзі після злету на Мальті він почав хилитися на бік і врешті впав неподалік злітної смуги. Про це повідомляє EUObserver з посиланням на видання The Times of Malta.

Мальтійське видання повідомляє, що на борту літака було п'ять чиновників агенції Frontex, яка займається охороною кордонів ЄС. Ніхто з них не вижив.

Видання повідомляє, що представники агенції прямували в Лівію. В місті Місрата вони збиралися зустрітися з представниками прикордонної служби в рамках тренувальної програми ЄС.

Брюссель намагається підготувати лівійських прикордонників, щоб вони були здатні стримати мігрантів, які намагаються потрапити в Європу через Середземне море.

Раніше європейська прикордонна служба Frontex констатувала припинення масового припливу біженців з так званого балканським маршрутом. А німецьке видання Die Welt писало, що Євросоюз побоюється наслідків закриття балканського маршруту, адже тепер потік мігрантів буде проходити в країни блоку через Єгипет.

DT.UA 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ