Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На матч "Реал Мадрид" - "Шахтар" у Львові очікують понад 34 тис. вболівальників

Сьогодні, 25 листопада, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч групового етапу Ліги чемпіонів між командами "Реал Мадрид" - "Шахтар". Початок матчу о 21.45. Повідомила прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

Команда «Реал Мдрид» вже прибула у Львів. Очікується, що на стадіоні матч переглядатимуть більше 34 тисяч вболівальників. До Львова приїде кілька тисяч футбольних фанів з інших місті України та близько п’ятисот іноземців.

Як завжди, поліцейські приділятимуть особливу увагу охороні громадського порядку в центральній частині міста, на вокзалах та безпосередньо поблизу стадіону «Арена Львів», де проходитиме матч.

«Спочатку вболівальники приїжджають на вокзали, потім вони йдуть у центр міста, обідають, купують сувеніри, а ввечері їдуть на стадіон. Це і є місця найбільшої відповідальності для правоохоронців. Там ми концентруємо основні наші зусилля по охороні громадського порядку. Головне для нас – це безпека людей», - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

Перед матчем правоохоронці обстежуватимуть стадіон та прилеглу територію на предмет виявлення підозрілих та небезпечних предметів, а перед матчем поліцейські допомагатимуть стюардам виявляти у вболівальників заборонені предмети.

«Просимо всіх, хто планує дивитись матч на стадіоні, ще раз ознайомитись з переліком заборонених предметів. Інакше вам доведеться залишати їх у камерах схову і витрачати на це додатковий час. Також не зловживайте спиртним. У випадку, якщо ви стали жертвою злочинців чи очевидцем злочину – звертайтесь за допомогою до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102», - зазначив Сергій Маруняк.

Поліція Львівщини бажає нашій команді перемоги, а усім вболівальникам приємного перегляду матчу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ