Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На матч «Шахтар» - «Шальке 04» до Львова приїдуть 1500 вболівальників з Німеччини

На матч Ліги Європи «Шахтар» - «Шальке 04» до Львова приїдуть 1500 вболівальників з Німеччини. Про це сьогодні на прес-конференції сказав виконувач обов’язків генерального директора «Донбас-Арени» Вадим Гунько.

«За інформацією футбольного клубу «Шахтар», на матч до Львова приїде 1500 вболівальників з Німеччини. Вони розкупили майже усю квоту квитків передбачену для гостьової команди», - сказав Вадим Гунько.

«На «Арені Львів» уже давно не було футболу, тому вболівальники за ним засумували, - каже Денис Ринський, директор «Арени Львів». – Новий футбольний рік на «Арені Львів» уже традиційно розпочинається з матчів єврокубків. Очікуємо, 23-27 тисяч глядачів на цьому поєдинку».

За словами Віктора Щира, начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР, у день матчу курсуватимуть додаткові шатл-баси, які довозитимуть людей на стадіон та з нього після матчу.

«Транспорт курсуватиме у штатному режимі, - каже Віктор Щир. – З площі Петрушевича та сихова (кінотеатр ім. Довженка) будуть додаткові автобуси, які  довозитимуть людей на стадіон та навпаки. Додатковий транспорт працюватиме до 2 години ночі».

За словами Антона Пузиревського, керівника патрульної поліції Львова, їхнє головне завдання забезпечити безпеку біля стадіону, а також правильно відрегулювати великий потік транспорту перед футболом та після нього.

«На стадіоні поліції не буде, - додав Пузиревський. – Якщо стюарди нас покличуть на допомогу, ми обов’язково прийдемо».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ