Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Мелітопольському напрямку ЗСУ мають успіхи і просунулися на 1,5 кілометра

На Мелітопольському напрямку українські війська мають успіхи і просунулися на 1,5 кілометра, повідомив речник Об’єднаного пресцентру сил оборони цього напрямку Валерій Шершень.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує Радіо Свобода.

«У результаті системного тиску сили оборони Таврійського напрямку мають успіхи і просунулися на 1,5 кілометра в глиб територій, захоплених противником. Це про успішні наступальні дії угруповання «Таврія» на Мелітопольському. Наразі там закріплюємося на досягнутих рубежах, проводиться аеророзвідка місцевості, розмінування, а також працює артилерія по виявлених цілях противника. Просуваючись вперед воїни Таврійського напрямку, впевнено продовжують нищити ворога і вирівнюють фронт», – розповів він в ефірі національного телемарафону.

Представник Об’єднаного пресцентру сил оборони не уточнив, за яких період сталося це просування.

Упродовж минулого тижня на сході українські війська вели і оборонні, і наступальні дії та мали тактичний успіх, повідомила 26 червня заступниця міністра оборони Ганни Маляр. За її словами, Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ