Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На момент ДТП Зайцева була у стані наркотичного сп'яніння – Супрун

​На момент ДТП на вулиці Сумській у Харкові, внаслідок якої загинули шестеро людей, обвинувачена водійка автомобіля Lexus Олена Зайцева перебувала у стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун в Facebook, передає УНН.

"Олена Зайцева, яка була за кермом авто, що наїхало на натовп людей на пішохідному переході в Харкові, на час ДТП була в стані наркотичного сп’яніння. Це підтвердив Центр психічного здоров'я та моніторингу наркотиків і алкоголю Міністерства охорони здоров'я України. Суд долучив висновок Центру до матеріалів справи", - написала Супрун.

Зазначено, що центр МОЗ підготував цей висновок на звернення адвоката постраждалих.

"За місяці розгляду справи в суді так і не вдалося отримати вичерпної відповіді на запитання - чи вживала Зайцева наркотики, коли сіла за кермо і сталася аварія. Лікар-нарколог, яка оглядала Зайцеву після наїзду на пішоходів та керувала відбором необхідних біологічних зразків, зникла. Лікар-лаборант, який аналізував біологічні зразки, у залі суду не зміг надати однозначної відповіді на запитання про наявність наркотиків в організмі Зайцевої", - написала в.о. міністра охорони здоров'я.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ