Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Миколаївщині у річці втопились дві дівчинки

На Миколаївщині у річці Інгулець в с. Артаково Березнегуватського району втопились дві дівчинки 14 та 12-ти років. Про це інформує ГУ ДСНС у Миколаївській області.

ДСНС

2 серпня о 14:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на р. Інгулець в с. Артаково Березнегуватського району безвісті пропали дві дівчинки.

Як стало відомо, неповнолітні дівчата 2002 та 2004 р. н. без дозволу батьків пішли купатися до річки та під час відпочинку зникли безвісті. Неподалік знаходились дорослі, які бачили, як тонули дівчата та допомогти їм були вже не в змозі, відразу зателефонували до поліції та повідомили про дану подію.

ДСНС

На обстеження акваторії було направлено аварійно-рятувальне відділення 9 Державної пожежно-рятувальної частини. Тралення дна річки не дало бажаного результату.

3 серпня для пошукових робіт до місця події направлено відділення водолазно-рятувальних  робіт та підводного розмінування.

О 12:00 місцевими мешканцями виявлено тіло дівчинки 2004 року народження у с. Андріївка Херсонської області, що приблизно за 6 км від місця зникнення винесло течією на мілину. Другу дівчинку, 2002 року народження, знайдено приблизно за 3 км від села Артаково Миколаївської області. Групою водолазно-рятувальних робіт та підводного розмінування АРЗ СП за допомогою човна було здійснено перевезення тіл з сусідньої області та передано спеціалістам судмедекспертизи м. Снігурівка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ