Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Волинь

На Одещині сплюндровано меморіал українським воякам

Фото - Благодійний фонд
Фото - Благодійний фонд "Героїка"
Фото - Благодійний фонд
Фото - Благодійний фонд "Героїка"
Фото - Благодійний фонд
Фото - Благодійний фонд "Героїка"
1/3
В ніч з 17 на 18 березня невідомими був сплюндрований меморіал воякам Армії УНР у м. Ананьїв Одеської області. Як повідомляють місцеві інтернет-видання, пам’ятник облили фарбою та закидали яйцями.

Про це йдеться у повідомленні на Фейсбуці Благодійного фонду "Героїка".

«Героїка» виплатить грошову винагороду у розмірі 10 000 грн за інформацію про зловмисників: [email protected] або за телефоном +38 093 725 67 45.

Благодійний фонд «Героїка» вважає цей акт вандалізму політичною акцією проросійських сил, координація яких може здійснюватися з-за кордону.

Раніше міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm оприлюднювала результати незалежного розслідування про нищення українських військових пам’ятників, що координуються оточенням помічника президента РФ Владислава Суркова і керівника Інституту країн СНД, депутата Держдуми РФ Костянтина Затуліна, чия діяльність щедро оплачується «Газпромом».

Наш фонд розраховує на швидку та результативну роботу як органів Національної поліції, так і Служби безпеки України. Краще працювати на випередження і ловити тих, хто нападає на пам’ятники українським воякам, поки ці ж злодії не почали нападати на українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ