Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На одному з львівських озер патрульні затримали осіб за підозрою в браконьєрстві

Сьогодні, 8 червня, близько 07:00 на Левандівському озері патрульні затримали осіб за підозрою в браконьєрстві. Про це Гал-інфо повідомили у Патрульній поліції Львова.

Інспектори патрульної поліції застали на місці чотирьох невідомих осіб. Один з них 14-літній хлопець, який, побачивши патрульних, почав втікати з пакетом в якому, при подальшому огляді, виявили рибу та сітку.

Патрульні викликали на місце його матір. Троє чоловіків 19, 20 та 23 років провели на озері ніч. Невідомі мали при собі пневматичну гвинтівку, риболовні сітки та надувний човен. Викликав патрульних чоловік, який вигулював там собаку.

За словами мешканців та власників місцевого ресторану, вони за власний кошт очистили водойму та заселили її рибою. Чоловік, який викликав поліцію написав заяву. На місце події приїхав дільничний, опитав свідків, встановив особи правопорушників. Загалом виловили забороненими сітками кілька кілограм риби.

Частину вилову, який вижив, відпустили в озеро.
Матеріали передали у Головне державне управління охорони використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ