Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На перегоні "Сихів-Давидів" потяг переїхав жінку. Доповнено

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, подія трапилась 21 лютого об 11:32 год. на перегоні “Сихів-Давидівˮ Львівської залізниці.

Поїздом №3502 (ЧМЄ3 №1309) в складі 12 вагонів було смертельно травмовано (смерть до приїзду швидкої медичної допомоги) мешканку с. Давидів Пустомитівського району 1944 року народження.

Внаслідок події було затримано рух трьох потягів на 1год. 50хв. (п.№134, п.№6064, п.№3502).

Доповнено:

Як зазначають у відділі комунікації поліції Львівської області, у Кам’янка-Бузький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному перегоні "Сихів-Давидів" в одному з сіл Пустомитівського району близько 11.35 внаслідок наїзду потяга загинула жінка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблої – 76-річної місцевої мешканки. Від отриманих травм вона померла на місці події.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за  ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині 39-річний водій наїхав на дитину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ