Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Полтавщині стався потужний вибух газу

Поблизу міста Лубни Полтавської області стався вибух — причиною цього стала аварія на газопроводі. Мешканців попереджають про можливі відключення газу.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на інформацію від речника поліції області Романа Гришина.

"Попередньо відомо, що є аварія на газопроводі. Зараз туди виїхала поліція і наряд ДСНС. Це поки що вся інформація, що є в нас", — сказав Гришин.

За попередньою інформацією, потерпілих немає. Причини вибуху будуть з'ясовувати.

Що каже постачальник газу?

Компанія "Лубнигаз" повідомляє, що на магістральному газопроводі, який обслуговує "Оператор газотранспортної системи України" ("Укртрансгаз"), стався вибух на ділянці поблизу села Калайдинці.

Там попереджають про можливі аварійні відключення газу. І наголошують: якщо газ буде відключено, варто переконатися, щоб усі газові комфорки будуть закритими.

"У разі виникнення аварійних ситуацій або якщо відчуєте запах газу, терміново дзвоніть 104. АТ "Лубнигаз" в оперативному режимі виводить усі аварійні служби на чергування", — додали у компанії.

Що кажуть містяни?

Місцевий мешканець Микола Кочерга нам у коментарі розповів, що чув потужний вибух газопроводу біля села Єнкцівці у Лубенському районі.

"Люди виїжджають на трасу, аби оцінити ситуацію... Вибух був таким сильним, що в Лубнах та по району гойдалося повітря... Мабуть, то центральний, стратегічний газопровід…", — розповів він і поділився фото з місця події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ