Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На пожежі у Сколівському районі постраждала жінка 1937 року народження

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/3
У Сколівському районі внаслідок пожежі постраждала власниця, 1937 року народження. Про це повідомили 12 січня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

11 січня о 07:03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Коростів Сколівського району в дерев'яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 6×18 м.

До місця події було негайно направлено рятувальників 24-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Сколе та рятувальників 55 державного пожежно-рятувального поста сел. Славсько. На момент прибуття вогнеборців будівля була охоплена вогнем. Рятувальники негайно приступили до ліквідації займання.

Рятувальникам повідомили, що в будівлі вибухнули 2 газові балони.

Під час розвідки пожежні виявили в приміщенні будівлі ще 2 газових балони, які в будь-який момент могли вибухнути. Рятувальники винесли балони з палаючої будівлі в безпечне місце.

О 07:54 пожежу локалізовано та о 08:30 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі отримала термічні опіки правої та лівої гомілок, правого стегна власниця, 1937 року народження, яку в стані середньої важкості госпіталізовано в Сколівську центральну районну лікарню.

Вогнем знищено: дах, перекриття на площі 60 кв.м, стіни на площі 80 кв.м, речі побутового вжитку на площі 10 кв.м, 3 т сіна; пошкоджено: стіни на площі 40 кв.м, перекриття на площі 20 кв.м.

Врятовано 2 будівлі.

До ліквідації займання залучалось 2 одиниці спецтехніки та 10 чоловік особового складу.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Буському районі внаслідок пожежі в житловому будинку загинув чоловік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ