Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Прикарпатті мотоцикліст збив 11-річну дівчинку і втік: його затримали

У вівторок, 3 серпня приблизно о 14:20 до поліцейських надійшло повідомлення про те, що у Верховині на Франківщині на одній із вулиць мотоцикліст допустив наїзд на малолітню дівчинку-пішохода, а після скоєного втік.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує Поліція Івано-Франківської області.

Дитина рухалася в попутному з транспортним засобом напрямку та раптово  вибігла на проїжджу частину дороги. Водій, не переконавшись в безпечності маневру обгону, правою частиною транспортного засобу допустив  наїзд на дитину.

Внаслідок інциденту 11-річна мешканка Києва отримала тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги доставлена лікарні. 

Завдяки розшуковим діям працівники групи реагування патрульної поліції спільно з оперативниками упродовж пів години розшукали винуватця аварії та транспортний засіб у Верховині. 

Під час спілкування зі слідчими 27-річний місцевий мешканець пояснив, що злякався і покинув місце дорожньо-транспортної пригоди.

Керманича  перевірили на стан сп’яніння і виявили, що він був тверезим.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

В разі доведення вини водію загрожує позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У ході досудового розслідування слідчими призначено ряд експертиз та перевіряють усі обставини автопригоди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ