Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Рівненщині зниклого юнака знайшли мертвим у водоймі

Ще 1 березня 18-річний Андрій, житель селища Смига, пішов увечері на дискотеку. Однак додому хлопець так і не повернувся. Його тіло учора, 24 квітня, знайшли у водоймі місцевого кар’єру. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівненській області.

Про зникнення юнака через декілька днів до поліції повідомила 62-річна бабуся, з якою проживав онук. Зі слів жінки, шукати його почали самотужки. Друзі повідомили, що востаннє бачили хлопця на дискотеці. Крім того, шукали його і за місцем навчання в одному із коледжів Тернопільської області. Однак самостійні пошуки не дали жодних результатів, тому бабуся за допомогою звернулася до поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та оголосили хлопця у розшук.

При поверхневому огляді ознак насильницької смерті не виявлено. Відповідно до лікарського  свідоцтва причину смерті встановити не вдалося через розклад тіла, спричиненого тривалим перебуванням його у водоймі. Слідчим Дубенського відділу призначено ряд судово-медичних експертиз, за результатами яких буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ