Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На „Шуварі” відкриють „Барвінок”

21 січня у Львові за адресою вул. Червоної Калини, 36 ТЦ „Шувар” „Торгова Компанія „Інтермаркет” відкриває новий  магазин самообслуговування „Барвінок”.  Про це повідомила PR-менеджер ТК „Інтермаркет” Оксана Гальчинська.

Новий „Барвінок” став 17 торговим підрозділом соціально орієнтованої мережі. Площа „Барвінка” - 800 кв.м. Покупцям у “Барвінку” запропонують сталий асортимент товарів, понад 95% з  яких є виробами вітчизняних товаровиробників.
ТзОВ “Торгова Компанія “Інтермаркет” —  один з найпотужніших операторів гуртової та роздрібної торгівлі в Україні (24 об’єкти торгівлі, майже дві тисячі робочих місць з середньою з/п 1000 грн). Компанії належить мережа супермаркетів „Арсен”, мережа дисконтних магазинів „Барвінок”, магазини самообслуговування „Інтермаркет”, а також дві гуртівні (cash&carry) та власний логістичний центр площею 10000 кв.м.
За попередніми даними управлінського обліку загальний дохід ТК “Інтермаркет”  у 2005 році становив 130,5 млн дол. США. Згідно з даними журналу „Бізнес” (серпень, 2005 р.) „Інтермаркет” увійшов в десятку найпотужніших торгових компаній України та посідає 6 місце за товарообігом 2004 року.  У  планах Компанії на найближчі 3 роки вихід на ринок Києва та інших великих міст Центральної та Південної України,  зокрема, будівництво 15 супермаркетів „Арсен” та 60 дисконтних магазинів „Барвінок”. Завдяки зусиллям Компанії вперше у Західній Україні з’являться  три торгових (торгово-розважальних) комплекси європейського рівня.  Запланований обсяг інвестицій на три роки – 300 мільйонів доларів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ