Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На “СКІФі” проклали бігові доріжки олімпійського зразка

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
На стадіоні Львівського державного університету фізичної культури, що на вулиці Черемшини, проклали бігові доріжки олімпійського зразка. Про це повідомили 8 вересня у прес-службі ЛОДА.

Як інформують в управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації, завершили роботи з добудови найсучасніших бігових доріжок та секторів, а також виконали благоустрій прилеглої території.

Загальна кошторисна вартість проєкту - становить понад 13 мільйонів гривень. Роботи з облаштування бігових доріжок розпочали ще у 2018 році.

“Облаштування доріжок - один із важливих кроків до реконструкції стадіону та спорткомплексу інституту фізкультури загалом. Реконструкція навчального спорткомплексу “СКІФ” на Черемшини сприятиме розвитку низки пріоритетних на теренах Львівщини видів спорту. Зокрема, бадмінтону, баскетболу, гандболу, легкої атлетики, стрільби з лука, стрільби кульової, фехтування, карате, футболу”, - повідомив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод.

Цього року для об’єкту передбачили 9 мільйонів 149 тисяч гривень. З них - 6 мільйонів фінансовий ресурс ДФРР, 3 мільйони 149 тисяч гривень – кошти обласного бюджету.

“За ці кошти збудували сектори для стрибків, метань ядра та дисків, сектори для бігу, а також встановили покриття бігових доріжок та нанесли розмітку”, - зазначив т.в.о. керівника управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації Павло Терех.

Зазначимо, що реконструкція стадіону сприятиме проведенню на території Львівщини міжнародних легкоатлетичних змагань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ