Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На слизькій дорозі перекинулася маршрутка Бердянськ-Запоріжжя

1/3
1 грудня о 13:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення на про те, що на трасі Бердянськ-Василівка між с. Ільїне та Зеленівка Чернігівського району сталась дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє управління ДСНС у Запорізькій області.

Як з’ясувалося в ході попереднього розслідування через несприятливі погодні умови  маршрутне таксі Бердянськ-Запоріжжя виїхало з проїжджої частини в кювет та перекинулося на дах. Всього в мікроавтобусі на момент ДТП знаходилось 8 пасажирів.

Внаслідок події травмувалась 31-річна жінка, інші пасажири від медичної допомоги відмовились. Постраждалу каретою швидкої доправлено до прийомного відділення районної лікарні.

Підрозділ ДСНС за допомогою тросу та пожежного автомобіля  перевернули мікроавтобус на колеса та відбуксували його на проїжджу частину.

Від ГУ ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 5 рятувальників.

У період ускладнення погодних умов Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області звертається до водіїв транспортних засобів виконати роботи по сезонній заміні шин. У період негоди утримуйтесь від поїздок на великі відстані власним автотранспортом та автобусним сполученням. Водіям слід укомплектувати транспортний засіб сніговою лопатою, тросом, достатнім запасом пального та мати при собі термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі для можливості зігрітися у разі потрапляння у надзвичайну ситуацію. При виборі маршруту руху пріоритет бажано надавити дорогам державного значення. Не ризикуйте своїм життям, виїжджаючи на зимову дорогу в непідготовленому автомобілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ