Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На стадіоні «СКІФ» облаштовують сучасні бігові доріжки

Після реконструкції Львівщина зможе приймати змагання європейського рівня.

Про реконструкцію стадіону "СКІФ" повідомляє управління фізичної культури та спорту ЛОДА на своєму сайті:

"Цими днями на стадіоні «СКІФ» Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського стартували роботи з облаштування бігових доріжок.

Роботи виконують на сучасному обладнанні.  PlanoMatic P703 – це повністю автоматизований укладач поліуретанової стяжки нового покоління, розроблений для облаштування професійних легкоатлетичних доріжок товщиною від 6 до 50 мм.  Вбудований пристрій автоматичного вирівнювання підтримує установку рівною, а для досягнення оптимальної якості поверхні ущільнення можна відповідно адаптувати, регулюючи кут нахилу стяжки, що є важливою умовою при облаштуванні віражів".

"Після облаштування спортивного покриття бігових доріжок і секторів стадіон відповідатиме вимогам другої категорії Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій. Це дозволить Львівщині приймаєти легкоатлетичні змагання європейського рівня, що своєю чергою сприятиме розвитку цього виду спорту в нашому регіоні", — розповів начальник Управління фізичної культури та спорту Роман Хім‘як.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, вчора мультифункціональний майданчик відкрили у Луцьку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ