Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На Стороженка запрацював штаб допомоги постраждалим та виїзний ЦНАП

У Залізничному районі Львова, на вул. Стороженка,11, запрацював виїзний Центр надання адміністративних послуг. Тут постраждалі внаслідок ракетного обстрілу можуть отримати консультації та необхідну допомогу. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

«Шановні мешканці Залізничного району, які сьогодні постраждали внаслідок ракетного обстрілу: на вулиці Стороженка,11 працює штаб допомоги постраждалим мешканцям житлових будинків, функціонує виїзний ЦНАП для прийняття заяв від постраждалих мешканців. Також тут на місці є працівники Залізничної районної адміністрації для координації процесу, за потреби, представники Червоного Хреста та Мальтійської служби - для надання психологічної допомоги постраждалим мешканцям», – зазначили в районній адміністрації.

Нагадаємо, сьогодні з п’ятої години ранку ворог здійснив комбіновану атаку по Львову ракетами та шахедами. Внаслідок атаки понад 70 будинків зазнали ушкоджень. Мешканців шести будинків доведеться відселити. В місті триває розбір завалів.

Станом на зараз відомо про сімох загиблих, троє з них – діти.

Зараз у лікарнях міста 45 поранених внаслідок ранкових обстрілів, серед яких семеро дітей. 11 потерпілих у критичному стані.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 4 вересня росіяни завдали масштабного комбінованого удару ракетами та безпілотниками по Львову. Через обстріл у Львові пошкоджені житлові будинки.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ