Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині АТОвець та контрактник до півсмерті побили херсонця

Співробітники Козівського відділення поліції затримали двох місцевих жителів за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Учасник АТО та військовослужбовець-контрактник до півсмерті побили жителя Херсонщини, повідомив Сектор комунікації Національної Поліції Тернопільської області.

Як встановили поліцейські, 39-річний житель села Новоросійськ Скадовського району Херсонської області в Козові перебував разом зі своїм братом. Чоловіки вирішили зайти до місцевого бару, де вони трохи випивши і почали обговорювати своє кримінальне минуле. Обидва брати були раніше судимі.

Голосні розмови не сподобалися 35-річному військовослужбовцю, місцевому жителю.  Невдоволений, він покликав на підмогу свого 46-річного знайомого, аби вказати заїжджим на їх місце. Сварка і шарпанина закінчилися у поліцейському відділенні. Хуліганів втихомирили, взяли свідчення і відпустили. Та місцеві забіяки, старший з котрих майстер з бойових мистецтв  та учасник  АТО, вирішили таки провчити чужаків. Підстерегли їх на темній вулиці і накинулися. Одному з братів вдалося втекти, а інший став мішенню нападників.

Коли жертва втратила свідомість, забіяки зрозуміли, що перестаралися та викликали швидку допомогу. Потерпілого госпіталізували з важкими травмами голови. Одразу ж була проведена хірургічна операція з видалення субдуральної гематоми. Медики оцінюють стан потерпілого як важкий. Він не приходить до тями.

Зловмисникам висунуто підозру у порушенні ч. 2 ст. 121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ