Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Тернопільщині від переохолодження помер чоловік

На Тернопільщині від переохолодження помер 64-річний чоловік. Жахлива подія сталась 16 січня на кризі Тернопільського ставу, неподалік мосту між селами Біла та Кутківці Чемеровецького району. Про це Гал-інфо повідомив Сектор комунікації ГУ НП в Тернопільській області.

Тривожна інформація надійшла до правоохоронців від мешканця обласного центру. Той розповів що, на кризі  став улежить нерухоме тіло невідомого чоловіка.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції з’ясували, що невідомий – це 64-річний тернополянин, оскільки при ньому було пенсійне посвідчення.

Опитавши рибалок поліцейські дізналися, що напередодні, 15 січня, чоловіка бачили на Тернопільському ставі. За словами очевидців, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Одна з версій смерті – чоловік заблукав та замерз.

Ознак насильницької смерті при попередньому огляді тіла не виявлено, на кризі поблизу потерпілого чужих слідів  також не було. Ймовірно, що смерть настала в результаті переохолодження. Тіло направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточні результати смерті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ