Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На трасі Київ-Чоп водій "Hummer" пропонував хабаря львівським патрульним

Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото поліція Львівщини
Фото поліція Львівщини
Фото поліція Львівщини
Фото поліція Львівщини
1/3
Сподівався, що вийде "сухим із води". Водій - порушник спробував відкупитися. Про це 7 червня Гал-інфо повідомила Патрульна поліція Львова.

Близько 3-ї години на трасі Київ-Чоп біля населеного пункту Верхнє Синьовидне патрульні зупинили автомобіль Hummer під керуванням 35-річного мешканця Львівщини за порушення ПДР.

У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився і під час оформлення адмінматеріалів, чоловік підійшов до патрульного і сунув йому під світловідбиваючі жилет 100 доларів США.

Поліцейський одразу повідомив громадянина про кримінальну відповідальність за спробу надання неправомірної вигоди. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сколівського відділу поліції.

На порушника винесли об'єднану постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП та за ч.2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП, а також склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ст.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Загалом, цієї ночі патрульні 2 батальйону склали 14 протоколів на водіїв, які сіли за кермо нетверезими.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ