Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На турнірі зі силових видів спорту виступатимуть Сергій Конюшок та Володимир Рекша

Завтра, 10 березня, у Львові розпочинається презентація силових видів спорту на першому львівському турнірі «Будь сильним!». Відтак, в Палаці спорту «Україна» по вул. Мельника, 18, з 14.00 до 19.00 год відбудеться акція «Будь сильним!» із залученням зірок із «важких» видів спорту - Сергія Конюшка та Володимира Рекші, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Акція покликана популяризувати спорт серед мешканців міста. В програмі свята: майстер-класи та показові виступи з пауерліфтінгу,армреслінгу таважкої атлетики.

«Батьки не мають достатньо часу, аби ходити і вибирати для своє дитини секцію чи клуб. Ми пропонуємо прийти і за 2 години подивитися різні можливості і вибрати щось для дитини, а можливо і для себе», - каже координатор акції «Будь сильним!» Юрій Огоновський.

«САМОПОМІЧ закликає батьків звернути увагу на цю подію та прийти 10 березня разом із дітьми. Адже силові види спорту виховують дисципліну, силу волі, організованість, цілеспрямованість – усе те, що потрібно дітям. Покажіть їм ці види спорту зблизька, зацікавте їх і ви побачите зміни уже за декілька тижнів. САМОПОМІЧ проводить цю подію спеціально і для дорослих, і для дітей, адже силові види спорту доступні для людей різного віку», - розповіла керівник САМОПОМОЧІ Наталя Міхнова.

Щотижня ушколах проводиться дві акції «Яскравий день» та акція «День здоров’я» у дошкільних закладах Львова. Кульмінацією є Ярмарок спорту, який восени цього року проводитиметься втретє із залученням зірок спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ