Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На українсько-польському кордоні затримали дві вкрадені автівки

Впродовж вихідних прикордонники Мостиського загону попередили переміщення через кордон цигарок на залізниці, виявили дві викрадені автівки, а також затримали порушника кордону та розшукуваного за злочин. Повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

В пункті пропуску для залізничного сполучення «Мостиська», за випереджувальною інформацією, під час огляду потягу із вантажем руди прикордонники виявили 942 пачки цигарок. Контрабанда була схована в конструктивних частинах трьох вантажних вагонів.

У пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець» правоохоронці виявили два викрадені автомобілі – вантажівку та легковик. Під час оформлення транспортних засобів спрацювала база даних «Інтерпол», згодом, в ході перевірки інформації, прикордонники з’ясували, зо вантажний автомобіль марки «Ман» було викрадено в Бельгії, а легковий марки «Ніссан» у Німеччині. Транспортні засоби були передані працівникам Національної поліції України.

Також у цьому ж пункті пропуску, під час оформлення пасажирів автобусу, що прямував до Чехії, прикордонники виявили особу розшукувану за вчинення злочину. Правоохоронці з’ясували, що подорожній розшукується з 2017 року за вчинення розбою, тому за кордон чоловіка не пропустили, а затримали та передали представникам поліції.

Також на «зеленому» кордоні, прикордонники відділу «Смільниця» затримали чоловіка, який без документів пішки прямував через гори до сусідньої Польщі. Затриманим виявився житель міста Єнакієво, Донецької області, 1997 року народження. Чоловіка затримано в адміністративному порядку, рішення по справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ