Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На утримання бюджетних установ Львівщини скерували майже 90 млн грн

Як повідомили 9 червня Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА, із загальної суми видатків 144,2 млн грн впродовж тижня спрямовано на утримання бюджетних установ 89,4 млн гривень.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Решта, 7,4 млн грн надано на придбання шкільних автобусів для шкіл області, 6,5 млн грн – оплату праці працівникам інклюзивно-ресурсних центрів та приватних шкіл, 4 млн грн – медикаменти Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центру, 1,8 млн грн – реконструкцію будівлі госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи, по 0,3 млн грн - фінансову підтримку Дрогобицького Прикарпатського ансамблю пісні і танцю ”Верховина” та ТРК „Перший Західний”, 0,2 млн грн – забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

На підтримку окремих закладів та заходів у системі охорони здоров'я за рахунок коштів державного бюджету надано 12,6 млн грн на виплату заробітної плати медпрацівникам та 4,6 млн грн - придбання інсулінів.

На здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров'я надано місцевим бюджетам додаткову дотацію в сумі 17,1 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ