Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Вінниччині лісовоз не розминувся з поїздом: є жертви

Фото - 20Хвилин
Фото - 20Хвилин
Фото - 20Хвилин
Фото - 20Хвилин
Фото - 20Хвилин
Фото - 20Хвилин
Фото - 20Хвилин
Фото - 20Хвилин
1/4
Сьогодні, 20 жовтня, о 10:15 на нерегульованому залізничному переїзді в селі Журавне Літинського району дизельний потяг сполученням «Хмельницький-Вінниця» зіткнувся з лісовозом «ЗІЛ-131». Троє людей, які перебували у вантажівці, загинули на місці події. Машиніста електрички та його помічника госпіталізовано з травмами до лікарні, повідомив Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Наразі на місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група поліції. Проводяться першочергові слідчі дії, встановлюються причини аварії. За попередніми даними, внаслідок зіткнення з автомобілем вибухнуло газобалонне обладнання, що призвело до загорання кабіни машиніста потягу.

На місці події внаслідок отриманих травм загинув водій лісовоза, 31-річний житель Хмільницького району, та двоє інших пасажирів автомобіля – мешканці Хмільницького району 39 та 32 років. До реанімаційного відділення центральної районної лікарні з опіками різного ступеню важкості госпіталізовано машиніста потяга та його помічника.

За даним фактом слідчим відділом поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ