Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На війні загинув 27-річний захисник з Дрогобича Роман Паракікевич

Під час захисту України від ворога загинув юний дрогобичанин – Роман Паракікевич. Прибуття траурного конвою з тілом загиблого Героя очікується сьогодні, 3 жовтня. Час зустрічі воїна на Перехресті Героїв – 12:00. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міскої ради.
Роман Паракікевич

Роман народився 18 січня 1996 року. Проживав у Дрогобичі, на вулиці Гончара. Закінчив ЗОШ №10 та ВПУ №15. Працював на заводі автомобільних кранів.

До лав ЗСУ Роман долучився цьогоріч, 24 лютого. Хлопець був стрільцем-снайпером 2 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону ВЧ А-2120.

На жаль, 28 вересня воїн загинув, виконуючи бойові завдання з захисту України на Сєвєродонецькому напрямку фронту Луганської області.

З рідних у Героя залишились батьки, сестра, бабусі.

Прибуття траурного конвою з тілом загиблого Героя очікується сьогодні, 3 жовтня. Час зустрічі воїна на Перехресті Героїв – 12:00.

З Перехрестя Героїв домовину з тілом загиблого повезуть до села Долішній Лужок, до рідного дому загиблого, де він планував проживати.

Тут проведуть парастас та чин похорону – в середу, 4 жовтня. Поховають загиблого на кладовищі в Долішньому Лужку.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ