Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині ліквідовано канал контрабанди тютюнових виробів до Польщі

Співробітники оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби України запобігли незаконному переміщенню до Польщі майже 100 тис. пачок сигарет.

В результаті проведення оперативно-перевірочних заходів з протидії протиправній діяльності, 22 червня 2019 року на околиці одного з населених пунктів прикордоння, було затримано мікроавтобус «Mercedes-Sprinter» під керуванням громадянина України. В результаті огляду вантажного відсіку автомобіля було виявлено тютюнові вироби в кількості 194 ящики (97 000 пачок) без марок акцизного збору. Затримання вантажу проведено у взаємодії з територіальними підрозділами Державної фіскальної служби у Волинській області.

За вказаним фактом на адресу обласного управління ДФС було направлено відповідне повідомлення про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 Кримінального Кодексу України «Незаконне, виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», дані внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження.

Тютюнові вироби вилучено встановленим порядком, сума оцінки підакцизних товарів та транспортного засобу становить 4 мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ