Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Волині лунали вибухи, є загиблий і поранені

Сьогодні 25 липня на Волині було чутно вибухи. Про це інформує голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

"Це робота протиповітряної оборони. Зокрема військові збили два БПЛА. Уламки одного з них пошкодили приватні будинки. На жаль, внаслідок падіння уламків є жертви. Одна людина загинула, кілька поранених перебувають у лікарні. Усі обставини встановлюємо", - сказано у повідомленні.

Водночас, як повідомили в Телеграм-каналі "4Lutsk", на Волині в Дубовому помер чоловік, двоє дітей сильно обгоріли внаслідок падіння безпілотника у житловий будинок. Загиблому було 66 років, пожежа також перекинулась ще на два будинки, але все наче погасили.

Як повідомили у Телеграмі Волинські новини, уламки ворожого безпілотника впали на будинок, є загиблий і поранені, інцидент трапився на Ковельщині, серед постраждалих є діти.

"Безпілотники залетіли на територію Волині зі сторони Білорусі. В повітряному командуванні "Захід" повідомляють, що два ворожих БПЛА перетнули повітряний простір України з боку Білорусі та здійснювали повітряну розвідку об'єктів у Волинській області. На перехоплення БПЛА було піднято винищувач, також спрацювала українська система протиповітряної оборони. Два ворожих БПЛА було знищено", - сказано у повідомленні Волинських новин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ