Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Волині обговорили плани ремонтних робіт на дорогах місцевого значення

У Волинській ОДА продовжують відбуватися ряд робочих нарад щодо плану будівництва доріг комунального та місцевого значення області у 2021-2022 роках. Про це повідомили 28 січня гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.

Зокрема, заступник голови облдержадміністрації Ігор Чуліпа та керівник департаменту інфраструктури ОДА Віктор Довгополюк зустрілися ще із частиною голів територіальних громад Волині, щоб обговорити важливі питання щодо планів ремонтних робіт на дорогах Волині.

Відтак, Віктор Довгополюк проінформував учасників наради щодо використання коштів та стану виконаних робіт на дорогах області за минулий рік та подальші плани ремонту автошляхів у 2021-2022 роках.

"Нагадаємо для того, аби вчасно розпочати ремонт певної ділянки дороги, необхідно уже розпочинати робити документацію на неї, провести експертизу і тендер", – звернувся до присутніх керівник департаменту інфраструктури ОДА.

Також під час наради, були озвучені основні вимоги, які існують щоб включити той чи інший об’єкт будівництва у перелік фінансування із державного бюджету.

"Ми готові вам допомагати. Якщо це організаційні чи стратегічні питання звертайтесь до мене, до Віктора Васильовича або до Юрія Михайловича. У випадку технічних запитань – зв’язуйтесь із вашими кураторами, які вам теж підкажуть що робити. – сказав під час зустрічі Ігор Чуліпа. – Разом ми зробимо все, щоб цього року виконання ремонтних робіт на дорогах області завершити набагато краще аніж у минулому році".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ