Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Волині потяг збив насмерть мисливця

1/3
Учора, 31 січня, близько 18:00 до чергової частини Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що о 17.30 дизель-потяг сполученням «Сарни-Ковель» збив людину. Пригода сталася в районі станції Польська гора, що неподалік села Лісове Маневицького району. Внаслідок наїзду потяга чоловік отримав тілесні ушкодження. Зокрема, в нього виявили відкриту черепно-мозкову травми. Потяг відтяв мисливцю ноги. Чоловік помер на місці пригоди. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ГУ НП у Волинської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що в неділю, 31 січня, 42-річний мешканець Маневицького району разом із знайомими полював на території Куклинського  лісництва Колківського лісового господарства.

Під час полювання близько 16.30 чоловік перебував на крайньому номері, поблизу залізничної колії у районі станції Польська гора, що біля села Лісове Маневицького району. Перед тим мисливці вживали алкогольні напої.

Ймовірно, що 42-річний постраждалий у стані алкогольного сп’яніння присів на колію, заснув та не почув руху потягу.

Поліцейські з місця події вилучили рушницю «ТОЗ-63» загиблого мисливця з ознаками розлому в ділянці ударно-спускового механізму, а також патронташ з набоями.

Відомості за даним фактом внесені до Реєстру до досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ